ChristenUnie-SGP organiseert fotowedstrijd op Facebook

Fotowedstrijd Leiderdorp (1)woensdag 20 december 2017 21:24

In de maand december en januari kunnen alle inwoners van Leiderdorp meedoen aan de fotowedstrijd ‘de mooiste plek van Leiderdorp’. Deelnemers aan deze fotowedstrijd kunnen hun foto van de mooiste plek van Leiderdorp op de Facebookpagina van ChristenUnie-SGP Leiderdorp plaatsen. De winnaar ontvangt zijn of haar foto op canvas.

 “‘Parel van Holland’ en ‘kloppend hart tussen stad en land’, zo wordt Leiderdorp genoemd in het volkslied van Leiderdorp”, aldus Geert Schipaanboord, lijstrekker van de ChristenUnie-SGP Leiderdorp. “En wat is er mooier dan dit vast te leggen met de fotocamera? Daarom schrijven wij een heuse fotowedstrijd uit! Of het nu een foto van de Houtkamp, de Boterhuispolder of het Oude Dorp is: stuur jouw fraaiste foto in van jouw mooiste plekje van Leiderdorp. Wij zijn benieuwd naar de inzendingen!”

 Iedereen met een Facebookaccount kan op de Facebookpagina ‘CU – SGP Leiderdorp’ onder het bericht van de wedstrijd zijn of haar foto achterlaten in een reactie. De wedstrijd loopt van 21 december 2017 tot en met 22 januari 2018. Hoe meer likes op de ingezonden foto, hoe meer kans de foto maakt om te winnen. In de eind januari wordt door een jury een winnaar aangewezen. De winnaar ontvangt zijn of haar ingezonden foto op canvas.

« Terug